Weavings

Wanneer u van nature weinig haar heeft en graag langer haar wil of u opvulling van uw haar wil, dan zijn weavings een oplossing om volume en lengte te creëren. Met weavings is het mogelijk lengtes en opvulling te creëren. Afhankelijk van het gewenste resultaat zullen er 1 tot 3 vlechten gemaakt worden van oor tot oor. Hierna bevestigen we met naald en draad 100% echt haar. Er komt geen lijm of andere chemicaliën aan te pas waardoor bij de juiste hoeveelheid haar te plaatsen, uw eigen haar er niet onder lijdt.

Het haar kunt u circa 9 maanden gebruiken, afhankelijk van het onderhoud en de verzorging. Gemiddeld na 7 weken komt u bij mij terug om de “uitgezakte” weavings omhoog te laten zetten. Het omhoog zetten kost voor 1 baan vanaf € 40,-.

1 baan haar (opvulling) kost vanaf € 250,- en verlenging kost met 2 banen vanaf € 500,- afhankelijk van de hoeveelheid haar.

Ik adviseer u hier graag over.

Weavings: voor en na

Direct contact opnemen

Meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier of maak direct een afspraak via tel of whatsapp: 06 51 01 50 20. Eerste contact is mogelijk binnen een periode van 5 werkdagen.