HAARWERKEN

HAARWERKEN

Voor wie

Het tijdelijk of permanent verliezen van uw haar is een ingrijpende gebeurtenis, zeker als dit veroorzaakt wordt door een ziekte, aandoening of medische behandeling. Het is dan goed om te weten dat u bij mij terecht kunt en kunt vertrouwen op professioneel medisch en cosmetisch advies over het dragen van een haarwerk.

Gecertificeerd ANKO Haarwerk Specialist

Veilig en verantwoord. Wij werkt conform het Protocol Verantwoord naar de Haarwerk Specialist. Als gecertificeerd ANKO Haarwerk Specialist ben ik gebonden aan de ethiek van het Keurmerk Haarwerker. Dit keurmerk garandeert dat ik alle voorzorgsmaatregelen voor uw privacy, veiligheid en gezondheid waarborgen. Zo werk ik 1:1 in een apart geventileerde ruimte met een apart toilet t.a.v. uw privacy en gezondheid.

Verzekering

Wanneer uw haar dunner wordt of u heeft haarverlies dat veroorzaakt wordt door een ziekte, aandoening of medische behandeling (o.a. chemotherapie), dan is de kans groot dat u in aanmerking komt voor een pruik- of haarwerk vergoeding via uw verzekering. Via deze link kunt u dit controleren. Ik heb met de meeste zorgverzekeraars in Nederland een contract als leverancier van medische hulpmiddelen. Voor 2022 is de basisvergoeding voor een pruik of haarwerk € 457,50,-. Veel verzekeraars bieden ook een polis aan met een aanvullende vergoeding. Informeer bij uw zorgverzekeraar.

Nazorg

Na de aanschaf van uw haarwerk leveren wij ook de nazorg. Periodiek komt u op afspraak langs in onze salon in Huizen om uw pruik of haarwerk te laten verzorgen en onderhouden voor het beste resultaat.

Ziekenhuisbezoek / huisbezoek

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan kom ik op afspraak bij u thuis of in het ziekenhuis.

Garantievoorwaarden

Ik werk middels de Erkenningsregeling ANKO Haarwerk Specialist (AHS) en de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken (SGC).

Het Keurmerk “ANKO Haarwerk Specialist” is een privaat rechtelijk keurmerk en door de Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (ANKO) opgericht en gedeponeerd. Een keurmerk is te beschouwen als een visuele kwaliteitsaanduiding met betrekking tot een product en/of dienst. De ANKO sectie haarwerken verleent aan haarwerk bedrijven het recht dit merk te gebruiken, nadat aan de voorwaarden, vastgelegd in de Erkenningsregeling ANKO Haarwerk Specialist (EAHS), is voldaan.

Ik lever het haarwerk met garantie. De productverantwoordelijkheid ligt bij de leverancier van het haarwerk (6 maanden op fabricagefouten).

Mocht u een klacht hebben die wij niet voor u kunnen oplossen, kunt u zich wenden tot de Geschillenregeling SGC.

Direct contact opnemen

Meer informtie? Neem dan contact op met ons op via het contactformulier of maak direct een afspraak via tel. of whatsapp: 06 51 01 50 20.