FIJN OF DUN HAAR

AFSPRAAK MAKEN

FIJN OF DUN HAAR

AFSPRAAK MAKEN

Fijn of dun haar

Heeft u fijn of dunner wordend haar of haarverlies niet ten gevolge van ziekte of behandeling? Dit kan afhankelijk zijn van verschillende factoren. Wanneer u uw haar wilt verzorgen voor een betere groei is het vooral belangrijk dat uw hoofdhuid, haar en haarzakjes gezond zijn. Daarbij is de doorbloeding in de hoofdhuid belangrijk, deze kunt u stimuleren door de hoofdhuid regelmatig te masseren.

Wanneer u echt last heeft van dunner wordend haar of haarverlies gaan veelbelovende shampoos van de drogisterij u helaas niet helpen. Deze shampoos leggen allemaal een soort plastic laagje op haar, waardoor de hoofdhuid en het haar de voedingsstoffen en zuurstof niet meer goed kunnen opnemen.

Wij adviseren en leveren speciaal geselecteerde producten van Mediceuticals. De producten uit de ‘Mediceuticals for Women’ lijn zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Deze producten richten zich op de specifieke oorzaken van haarverlies en dunner wordend haar bij vrouwen. Laat u zich door ons hierover adviseren.

Mediceuticals

Wist u dat..

  • 1 op de 4 mannen, vrouwen en kinderen momenteel last hebben van veel voorkomende hoofdhuidproblemen?
  • Meer dan 90% van alle mensen ooit te maken krijgt met hoofdhuidproblemen zoals roos, psoriasis, eczeem of een extreem droge hoofdhuid?
  • Het optreden van vervelende hoofdhuid aandoeningen steeds vaker voorkomt, vooral door een vette hoofdhuid?
  • Een ongezonde hoofdhuid mede oorzaak is van haarverlies?
  • De meest verkochte shampoo in de wereld een medicinale anti-roos behandeling is?
  • Haarverlies ook kan worden veroorzaakt door voedingstekorten?
  • Tekorten aan Vitamine C, IJzer, Vezels, Antioxidanten, Potassium, Calsium, en Magnesium haargroei kunnen vertragen die veroorzaakt door het hormoon dihydrotestosteron (DHT)?
  • Het lastig is om alles wat u eet onder een vergrootglas te leggen?

Daarom is Mediceutical met een nieuw product gekomen: BAO-MED met voedingssupplementen. Deze capsules, huid, hoofdhuid, haarolie zijn bedoeld voor iedereen met een vorm van haarverlies en/of slechte conditie van haar, huid en nagels. Het hoofdbestanddeel is Baabob poeder uit Zuid-Afrika. De Baabob vrucht is rijk aan Vitamine C, IJzer, Vezels, Antioxidanten, Potassium, Calsium en Magnesium. Oftewel, alles wat de conditie van haar, huid en nagels verbetert.

Direct contact opnemen

Meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier of maak direct een afspraak via tel of whatsapp: 06 51 01 50 20.